Personvern

Vi bryr oss om ditt personvern, her forklarer vi hva som samles av informasjon og hvorfor.

 

  • Hva er personopplysninger?

Personopplysninger er opplysninger og vurderinger som kan knyttes til en fysisk enkeltperson. Dette kan for eksempel være navn, bosted, telefonnummer, e-postadresse eller IP-adresse.

Enhver innsamling, registrering, sammenstilling, lagring og utlevering av personopplysninger kalles behandling av personopplysninger. All behandling av personopplysninger i Norge er underlagt personopplysningsloven, og Datatilsynet fører tilsyn med den.

 

  • Hvem ivaretar personopplysningene?

Den som bestemmer hva personopplysningene skal brukes til kalles en behandlingsansvarlig. Den behandlingsansvarlige skal påse at personopplysningene blir behandlet i henhold til de reglene som gjelder i henhold til General Data Protection Regulation (GDPR), som gjelder for alle medlemmer land i Europa, inkludert Norge som medlem av EEA.

Når du bruker våre tjenester er det vi som er behandlingsansvarlig. Du behøver kun å forholde deg til ett kontaktpunkt for henvendelser som gjelder vår behandling av personopplysninger.

 

  • Hva slags opplysninger samler vi inn?

Opplysninger du selv gir til oss:
Vi lagrer opplysninger når du sender oss en e-post og vi lagrer også opplysninger som du selv registrerer i kommentarfelt, skjema eller lignende på våre sider.

 

  • Hva bruker vi opplysningene til?

For at vi skal kunne gi best mulig support og hjelp til våre kunder, og for å kunne sende ut tilbud som er relevant til jobber vi skal utføre.
Vi jobber kontinuerlig med å gi deg den best mulige opplevelse av innholdet på våre nettsider og i ditt møte med oss.

 

  • Hvem deler vi opplysningene med?

Dine opplysninger deles ikke videre.

 

  • Hvordan kan du administrere, rette eller slette opplysningene vi har lagret om deg?

Du kan kontakte oss, dersom du ønsker at dine opplysninger skal slettes.
Vi vil ikke lagre personopplysninger lenger enn det som er innenfor de lovpålagte pliktene vi har.
Ved sletting av informasjonskapsler – merk at du må følge den samme prosessen på alle nettlesere du bruker og / eller forskjellige datamaskiner eller enheter.

 

  • Gjennomføring av endringer

Vi vil med jevne mellomrom kunne oppdatere denne personvernerklæringen for å gjenspeile eventuelle endringer på nettstedet eller ved vår nettstedspolitikk.

 

  • Kontaktinformasjon

Har du spørsmål om vår behandling av personopplysninger eller denne personvernerklæringen eller ønsker innsyn i hvilke opplysninger vi har lagret om deg, vennligst ta kontakt med oss